Kanavaranta on vuoden 2016 aikana laajentunut omaksi ravintola- ja baarialueeksi. Aikaisemmin Katajanokan Kanavarannassa sijanneiden Ravintola Sipulin ja Ravintola Nokan viereen on avautunut kevään, kesän ja syksyn 2016 aikana useita eri ravintoloita ja baareja:
- Holiday Bar, ravintola ja baari
- Sköne, olut- ja viinibaari
- Le Petit Chaperon Rouge, viinibaari
- Ravintola Shelter ja ullakkobaari Rusty
Holiday Bar on Richard McCormickin ja Ville Relanderin
(mm. The Cock ravintolan perustaneiden) uusi ravintola ja baari.
Ravintola on sisustettu lomateemalla ja varmasti ensi kesänä terassit tulee olemaan täynnä. Myös näin syksyisenä iltana Holiday Bar toimii hyvin; sisustuksen ja tunnelman ansiosta tulee tunne kuin olisi lomalla etelässä.
Vierestä löytyy Sköne, johon poiketa kun haluat juoda oluen tai viiniä.
Sisustus on rustiikkinen, vanhaan makasiinirakennukseen hienosti sopiva ja varsinkin kattorakenteet ovat upean näköiset. Sopivasti vanhaa ja uutta.
Lisäksi Kanavarannassa löytyy uusi Le Petit Chaperon Rouge viinibaari sekä uusimpana avannut ravintola Shelter ja sen ullakkobaari Rusty, josta erillinen blogijuttu Rusty, uusi cocktailbaari Kanavarannassa.
Kovin täyttä ei nyt syksyllä ole ollut Kanavarannan ravintoloissa niinä parina kertana, kun olen näissä käynyt. Alueena on kyllä aivan ihana ja toivottavasti viimeistään ensi kesänä tämä pääsee ehkä enemmän kukoistukseensa merenranta terassien avulla.
Suosittelen käymään Kanavarannassa, jossa vierekkäin on useita ravintoloita ja baareja joihin poiketa syömään tai drinkille!





Ei kommentteja:
Lähetä kommentti